ZZP2021-09-13T11:53:38+01:00

ZZP – Zelfstandige Zonder Personeel

Als ZZP ‘er wil je zich niet teveel bezighouden met randzaken.

Zakelijk energiecontract

We zien dat de ZZP ‘er vaak geen gebruik maakt van een zakelijke overeenkomst. Iedere entiteit in het bezit van een KvK-nummer heeft echter recht op een zakelijke energie overeenkomst. Als zakelijke afnemer kun je profiteren van de voordelige voorwaarden voor de zakelijke markt, waaronder een potentiële besparing.

Duidelijkheid en overzicht

Wij zorgen voor transparantie in een ondoorzichtige markt. Wij analyseren je huidige contract,  je verbruik, de aansluitingen en de transportkosten. Daarmee werpen we een heel nieuw licht op jouw situatie. Door onze kennis en expertise zijn we in staat om een passend energiecontract voor je tot stand te brengen, dat past bij je onderneming.

Je voordelen

  • Scherpe tarieven
  • Collectieve inkoop
  • Kosteloze analyse
  • Vrijblijvend advies
  • Inzicht huidige situatie
  • Optimalisatie energiebeheer
  • Persoonlijke accountmanager
Optimalisatie energiezaken

Optimalisatie energiebeheer

Gedurende onze samenwerking is Maximaal Advies constant actief in het optimaliseren van uw energiezaken. Maximaal Advies analyseert, adviseert én ontzorgt. Als jouw partner in energiezaken begeleiden wij je bij het bepalen van het juiste inkoopmoment en het daarbij behorende product.

Altijd een passende oplossing

Doordat wij voor ieder energievraagstuk een passende oplossing zoeken, zijn wij in staat om je als klant volledig te ontzorgen. Daarnaast houden wij de inkoopmogelijkheden blijvend voor je in de gaten, zodat je ook in de toekomst verzekerd bent van de optimale inkoopsituatie.

Scherpe tarieven

Tarieven & voorwaarden

Maximaal Advies beschikt over een uitgebreid klantenportfolio. Door optimaal gebruik te maken van de uiteenlopende verbruiksdata en de juiste klanten binnen het portfolio te combineren, behalen wij het best mogelijke resultaat.

Middels deze vorm van collectief inkopen dwingen wij een sterke onderhandelingspositie af ten opzichte van de spelers op de energiemarkt. Door onze kennis van de diverse leveranciers en onze onafhankelijke rol binnen de markt zijn we in staat om op strategische wijze in te kopen. Hierdoor is het mogelijk om scherpe tarieven en goede voorwaarden aan te bieden.

Lokale partner energiezaken

Lokale partner

Onze adviseur komt graag bij je langs. Als lokale partner zijn persoonlijk contact en korte lijnen een essentieel onderdeel van onze bedrijfsvoering. In een persoonlijk gesprek analyseren wij jouw huidige situatie. Niet alleen verhelderen wij jouw situatie, maar ook maken we aan de hand van deze analyse een passende offerte op.

Gratis adviesgesprek

Ben je benieuwd wat Maximaal Advies voor je kan betekenen? Druk dan op knop rechts in beeld en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een gesprek in te plannen.

groene energie

“Wij willen bijdragen aan een betere wereld voor vandaag en de volgende generaties.”

Maximaal Advies wil graag bijdragen aan een betere wereld voor vandaag en de volgende generaties. Hierin hebben wij onszelf enkele doelstellingen opgelegd. Eén daarvan is het meewerken aan een betere leefomgeving. Wij stimuleren onze zakelijke klanten in het afnemen van duurzame energie.

Voor meer informatie en de voorwaarden kun je altijd contact met ons opnemen.

stel je vraag
Bel direct