Led-verlichting2021-05-06T13:47:04+01:00

Bespaar door nu over te stappen op LED-verlichting. Zonder directe investering.

Led-verlichting

Led-verlichting is een zeer efficiënte lichtbron en daarmee een zeer effectieve manieren om energie te besparen. De kosten zijn de afgelopen tijd flink gedaald, terwijl de kwaliteit significant is toegenomen. Een investering die zich binnen enkele jaren terug verdient. Kortom; een slimme investering waarmee je flink kunt besparen!

Nu zonder directe investering

Het investeren in Led-verlichting is juist voor veel ondernemers nog een probleem. Wij helpen deze ondernemers, door het bieden van een aantrekkelijk energiecontract waarin ook een ‘lichtgarantie’ voor de komende 5 jaar wordt geboden tegen een vast maandtarief. Je hoeft zelf niet direct de investering te doen.

Uw voordelen

  • Geen directe investering

  • 50-75% besparing

  • Zeer lange levensduur

  • Breed toepasbaar

  • Verbetering werkomgeving

  • Mogelijk subsidievoordeel

  • Vrijblijvend advies

Onze werkwijze

Om je een goed aanbod te kunnen doen zal ter plekke eerst een gratis inventarisatie worden gedaan.

Dit zal gedaan door onze partner LED Group Europe. Na de inventarisatie worden de gegevens gebruikt om de berekeningsmodule ‘Energiebesparing’ in te vullen. Deze berekeningsmodule geeft je vervolgens een goed beeld van de nodige investering en de terugverdientijd (ROI) van de energiebesparende Led-verlichting.

Geen directe investering

Aan de hand van de uitkomst van deze verlichtingsscan zullen wij onze bevindingen voorleggen en je een passend voorstel doen. Ook waar het gaat om onze investeringsregeling; een aantrekkelijk energiecontract waarin ook een ‘lichtgarantie’ voor de komende 5 tot 10 jaar wordt geboden tegen een vast maandtarief.

Verborgen kosten

Subsidievoordeel

Als ondernemer kunt je in aanmerking komen voor enkele subsidieregelingen en fiscale voordelen wanneer je investeert in energiebesparende bedrijfsmiddelen of duurzame energie. Zo profiteer je zowel van de besparing op jouw energiekosten én van de eventuele subsidie.

EIA ( Energie Investeringsaftrek )

Eén van deze regelingen is de EIA. Je kunt via de EIA 54,5% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst van uw onderneming, wanneer je investeert in energiebesparende (bedrijfs)middelen of duurzame energie.

Aan deze en andere regelingen zijn voorwaarden gesteld. Kijk voor meer informatie over EIA op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Voordelen led-verlichting

De investering in led-verlichting brengt vele voordelen met zich mee. Twijfelt u nog steeds? We komen graag langs voor een gratis adviesgesprek.

Hieronder vind je een overzicht van alle voordelen van LED verlichting in vergelijking met lichtbronnen als gloeilampen, fluorescentielampen en spaarlampen.

Energieverbruik:

✓  Verlichting vaak groot onderdeel totale energiekosten
✓  Lager energieverbruik
✓  50 – 75 % besparing
✓  Mogelijk subsidievoordeel

Maximaal Advies:

✓  Gratis advies MA
✓  Geen investering ( goede ledverlichting in aankoop gemiddeld 5x duurder dan andere verlichting )
✓  Optie tot koop na huurperiode

Gebruik:

✓  Verbetering werkomgeving
✓  Lage warmte afgifte
✓  Lange levensduur
✓  Kwaliteit
✓  Breed toepasbaar
✓  Gebruiksvriendelijk

Duurzaamheid:

✓  Minder CO2
✓  Grotendeels recyclebaar
✓  Geen chemisch afval
✓  Lange levensduur
✓  Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen  (MVO)
✓  ( eventuele ) Komende verplichtingen