MKB2021-09-13T11:54:49+01:00

MKB – Midden en Klein Bedrijf

Zet nu voor MKB de huidige tarieven voor langere tijd vast.

MKB – Midden- en kleinbedrijf

Als MKB-er wil je je zicht focussen op je core business en niet teveel bezig zijn met randzaken waaronder je energiebeheer. Als je partner in energiezaken begeleiden wij je bij het bepalen van het juiste inkoopmoment en het daarbij behorende product. Door een uitgebalanceerd portfoliomanagement en het collectief inkopen van MKB energie op grote schaal, zorgen wij voor de best mogelijke oplossing op energiegebied.

Adviseren

Wij zorgen voor transparantie in een ondoorzichtige markt. Gedurende onze samenwerking is Maximaal Advies constant actief in het optimaliseren van je energiezaken. Dit betekent voor je als ondernemer dat je verzekerd bent van een optimale situatie zonder dat je hier veel tijd aan hoeft te besteden.

Midden- en kleinbedrijf

Bent je ZZP-er?

We zien dat de zelfstandige vaak geen gebruik maakt van een zakelijke overeenkomst. Iedere entiteit in het bezit van een KvK-nummer heeft echter recht op een zakelijke energie overeenkomst. Ook voor de kleinere verbruikers is er wel degelijk voordeel te behalen.

Bent je zelfstandig zonder personeel? Ga dan naar onze webpagina voor ZZP.

naar zelfstandig zonder personeel
Verborgen kosten

Verborgen kosten

Het gebrek aan transparantie binnen de energiemarkt leidt tot onduidelijkheid. Hierdoor betalen veel ondernemers te veel voor hun energie.

Wij zorgen voor helderheid. Wij analyseren je huidige contract, je verbruik, de aansluitingen en de transportkosten. Daarmee scheppen we duidelijkheid in je situatie en vinden we de beste oplossing op energiegebied voor het midden- kleinbedrijf. Ook de energiebelasting en eventuele verborgen kosten worden voor je in kaart gebracht.

Dit doen we tijdens een gratis adviesgesprek. Daarmee werpen wij een heel nieuw licht op je situatie. Vraag een gratis adviesgesprek aan door op de knop rechts te drukken.

Optimalisatie energiezaken

Optimalisatie energiebeheer

Gedurende onze samenwerking is Maximaal Advies constant actief in het optimaliseren van je energiezaken. Maximaal Advies analyseert, adviseert én ontzorgt. Als je partner in energiezaken begeleiden wij je bij het bepalen van het juiste inkoopmoment en het daarbij behorende product.

Altijd een passende oplossing

Ook gedurende onze samenwerking is Maximaal Advies constant actief in het optimaliseren van je energiezaken. Doordat wij voor ieder energievraagstuk een passende oplossing zoeken, zijn wij in staat om je als klant volledig te ontzorgen. Daarnaast houden wij de inkoopmogelijkheden blijvend voor je in de gaten, zodat je ook in de toekomst verzekerd bent van de optimale inkoopsituatie.

Collectieve inkoop

Collectieve inkoop

Door onze onafhankelijke rol binnen de markt zijn we in staat om op strategische wijze in te kopen. Hierdoor bieden wij scherpe tarieven en goede voorwaarden.

Maximaal Advies beschikt over een uitgebreid klantenportfolio. Door optimaal gebruik te maken van de uiteenlopende verbruiksdata en de juiste klanten binnen het portfolio te combineren, behalen wij het best mogelijke resultaat.

Door deze vorm van collectief inkopen dwingen wij een sterke onderhandelingspositie af ten opzichte van de spelers op de energiemarkt. Door onze kennis van de diverse leveranciers en onze onafhankelijke rol binnen de markt zijn we in staat om op strategische wijze in te kopen.

groene energie

“Wij willen bijdragen aan een betere wereld voor vandaag en de volgende generaties.”

Maximaal Advies wil graag bijdragen aan een betere wereld voor vandaag en de volgende generaties. Hierin hebben wij onszelf enkele doelstellingen opgelegd. Eén daarvan is het meewerken aan een betere leefomgeving. Wij stimuleren onze zakelijke klanten in het afnemen van duurzame energie.

Voor meer informatie en de voorwaarden kun je altijd contact met ons opnemen.

stel je vraag
Bel direct