Zonnepanelen2021-09-13T12:12:51+01:00

Zonnepanelen zijn een slimme investering waarmee je flink kunt besparen op je energierekening.

Zelf energie opwekken met zonnepanelen

Met de keuze voor zonnepanelen ga je flink besparen op je energielasten. Dat maakt zonnepanelen een zeer interessante investering. Natuurlijk is de stroom die je met jouw zonnepanelen opwekt ook nog eens volledig groen én duurzaam. Je begint al met besparen op je energierekening, zodra de zonnepanelen zijn geïnstalleerd. Ook als de zon wat minder schijnt. Kortom; een slimme investering waarmee je flink kunt besparen.

Alles onder één dak

Welke mogelijkheden zijn er voor je? Welke subsidiemogelijkheden biedt je gemeente? Hoeveel kunt je besparen op je energierekening? Samen bekijken wij je huidige situatie, zorgen voor helderheid en komen met een passend advies. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek. je kunt dit doen door op de knop rechtsonder te drukken.

Je voordelen

 • Groene energie

 • Ruime besparing op de energielasten

 • Stijging van de woningwaarde

 • Installatie door gecertificeerde installateurs

 • All-in prijs: dus geen kosten achteraf

 • Altijd inclusief schouw en installatie
 • Mogelijk subsidievoordeel

 • Vrijblijvende offerte

Onze werkwijze

Inclusief vakkundige installatie

Er komt vanzelfsprekend meer kijken bij de aanschaf van zonnepanelen dan alleen de prijs van de panelen zelf. Er zijn aanvullende kosten van de installatie en alle materialen die daarbij nodig zijn. Voor onze zonnepanelen betaal je een all-in prijs. Dit bedrag is inclusief de zonnepanelen, omvormer(s) en de professionele installatie.

Geen gedoe met installeren?

Onze vriendelijke en vakkundige installateurs plaatsen het gehele pakket op je dak en sluiten het geheel aan op je netwerk. Zij zullen alles netjes achterlaten én je het gehele systeem uitleggen, zodat je er geen omkijken naar heeft.

Kwaliteitsgarantie

Onze diensten stoppen niet na de installatie. Wij bieden garanties op al onze producten en op de volledige installatie. Hierdoor kom je in de toekomst nooit voor verassingen te staan. Alles word door ons in de gaten gehouden in de monitoring.

 • Min. 12 jaar garantie op de panelen
 • Min. 10 jaar garantie op omvormers
 • 20 jaar garantie op de constructie
 • 10 jaar garantie op de installatie
groene energie

“Wij willen bijdragen aan een betere wereld voor vandaag en de volgende generaties.”

Maximaal Advies wil graag bijdragen aan een betere wereld voor vandaag en de volgende generaties. Hierin hebben wij onszelf enkele doelstellingen opgelegd. Eén daarvan is het meewerken aan een betere leefomgeving. Wij stimuleren onze zakelijke klanten in het afnemen van duurzame energie.

Voor meer informatie en de voorwaarden kun je altijd contact met ons opnemen.

stel je vraag

Onze werkwijze

Om je een goed aanbod te kunnen doen zal ter plekke eerst een gratis inventarisatie worden gedaan.

meer informatie

Verborgen kosten

Subsidievoordeel

Je kunt in aanmerking komen voor subsidieregelingen en fiscale voordelen wanneer je investeert in energiebesparende bedrijfsmiddelen.

meer informatie

Voordelen zonnepanelen

De investering in zonnepanelen brengt vele voordelen met zich mee. Twijfel je nog steeds? We komen graag langs voor een gratis adviesgesprek.

meer informatie

Bel direct