Grootzakelijk2021-10-26T12:26:37+01:00

Grootzakelijk

Stijgende energietarieven. 

Overzicht en helderheid

Het vinden van een passend, grootzakelijk energiecontract is een vrij intensief en complex proces. Verschillende componenten spelen een rol bij het maken van een juiste beslissing: de marktontwikkelingen, je verbruiksprofiel en je eigen bedrijfsprocessen. Daarnaast is het inkoopmoment cruciaal, gezien de continu fluctuerende energiemarkt. Binnen het aanbod van diverse energieleveranciers met uiteenlopende tarieven en contractvormen bieden wij overzicht en helderheid.

Partner in energiezaken

Wij maken de ondoorzichtige energiemarkt transparant. Als je partner in energiezaken helpt Maximaal Advies je bij het bepalen van het juiste inkoopmoment en het daarbij behorende product. Ook gedurende onze samenwerking is Maximaal Advies constant actief in het optimaliseren van je energiezaken. Doordat wij voor ieder energievraagstuk een passende oplossing zoeken, zijn wij in staat om je als klant volledig te ontzorgen.

Gratis advies gesprek

Je kunt voor advies en uitleg altijd een gratis adviesgesprek aanvragen bij ons. Druk hier voor op de knop rechtsonder.

Grootzakelijk

Als grootzakelijk verbruiker ben je verplicht om een energiecontract voor grootverbruiker af te nemen. Deze contracten verschillen ten opzichte van de klein zakelijke markt (MKB & ZZP).

»  Capaciteit aansluiting is > 3×80 ampère
»  Capaciteit aansluiting is > 40 m3 per uur (t/m G25)
»  Maandelijks afgerekend op basis van verbruik
»  Aparte factuur van je netbeheerder

Wanneer je over meerdere aansluitingen beschikt binnen je bedrijf word je ook gezien als grootzakelijke afnemer.

stel je vraag hier

Besparen op je Meetcontract

Ben je benieuwd hoeveel jouw bedrijf kan besparen op het meetcontract? Klik op de knop hieronder en kom er achter.

check je besparing

energiemarkt transparant

De grootzakelijke energiemarkt transparant

De energiemarkt is niet transparant. Het gebrek aan transparantie binnen de energiemarkt leidt tot veel onduidelijkheid.

De afwegingen met betrekking tot looptijd, type aansluiting en contractvoorwaarden kunnen alleen worden gemaakt als je interne situatie inzichtelijk is. Daarnaast zijn in deze zeer concurrerende markt de externe mogelijkheden ontelbaar.

Duidelijkheid in je situatie

Dit alles maakt het bijna onmogelijk om tot een optimale beslissing te komen. Wij zorgen voor helderheid. Wij analyseren je huidige contract, je verbruik, de aansluitingen en de transportkosten. Ook de energiebelasting en eventuele verborgen kosten worden voor je in kaart gebracht. Daarmee scheppen we duidelijkheid in je specifieke situatie en vinden we de beste oplossing op energiegebied voor je als grootverbruiker.

Lokale partner energiezaken

Lokale partner

Onze adviseur komt graag bij je langs voor een gesprek. Als lokale partner is persoonlijk contact en korte lijnen een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering.

In een persoonlijk gesprek analyseren wij je huidige situatie. Alle verbruiken en aansluitingen. Niet alleen verhelderen wij je situatie, maar ook maken we aan de hand van deze analyse een passende offerte op. Dit kennismakingsgesprek is uiteraard geheel kosteloos en vrijblijvend.

Gratis adviesgesprek

Ben je benieuwd wat Maximaal Advies voor jou kan betekenen binnen de grootzakelijke markt? Voor alle vragen over de grootzakelijke markt kun je bij ons terecht. Stel je vraag door op de knop te drukken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

stel je vraag hier
Scherpe tarieven

Scherpe tarieven

Door onze onafhankelijke rol binnen de markt zijn we in staat om op strategische wijze in te kopen. Hierdoor bieden wij scherpe tarieven en goede voorwaarden. Maximaal Advies beschikt over een uitgebreid klantenportfolio. Door optimaal gebruik te maken van de uiteenlopende verbruiksdata en de juiste klanten binnen het portfolio te combineren, behalen wij het best mogelijke resultaat. Door deze vorm van inkopen dwingen wij een sterke onderhandelingspositie af ten opzichte van de spelers op de energiemarkt. Door onze kennis van de diverse leveranciers en onze onafhankelijke rol binnen de markt zijn we in staat om op strategische wijze in te kopen.

Maatwerk

Afhankelijk van jouw situatie kan het voordelig zijn om collectief in te kopen, maar dit is niet altijd het geval. Voor ons is elke klant uniek. Wij bekijken je persoonlijke situatie en komen met een passend en betrouwbaar advies. Zo bieden wij iedere klant een passende oplossing op energiegebied.

groene energie

“Wij willen bijdragen aan een betere wereld voor vandaag en de volgende generaties.”

Maximaal Advies wil graag bijdragen aan een betere wereld voor vandaag en de volgende generaties. Hierin hebben wij onszelf enkele doelstellingen opgelegd. Eén daarvan is het meewerken aan een betere leefomgeving. Wij stimuleren onze zakelijke klanten in het afnemen van duurzame energie.

Voor meer informatie en de voorwaarden kun je altijd contact met ons opnemen.

stel je vraag
Bel direct