Met deze SDE++-subsidie stimuleert de overheid duurzame energieproductie.

SDE++

Als u als ondernemer een grootverbruiker bent, komt u in aanmerking voor een SDE-subsidie (Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie). Met deze subsidie stimuleert de overheid duurzame energieproductie. Voor een periode van 15 jaar ontvangt een vergoeding (max. 8,0 eurocent) per opgewekte kWh. Zonnepanelen met SDE++-subsidie zijn daarom extra interessant.

Neem contact op

Uiteraard kan ook de meter vergroot worden – zodat men grootverbruiker wordt – om op deze wijze in aanmerking te komen voor deze subsidie. Er zijn 3 zaken die een financieel voordeel opleveren: de subsidie per opgewekte kWh, lagere energiekosten en de mogelijkheid om de opgewekte energie terug te verkopen aan de markt.

Het maximale voordeel halen uit je zonnepanelen?

Wij helpen u graag bij het indienen van uw SDE++ aanvraag! Bij Maximaal Advies willen we namelijk niets liever dan dat u een voordelige investering maakt in groene energie. Daarom dat onze medewerkers graag kijken naar welke subsidies er mogelijk zijn met uw zonnepanelen. Krijg hierin advies op maat van een specialist!

De subsidieronde voor 2021 sluit op 24 november 2020, dus wacht niet te lang.

0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec