Terugleveren stroom2020-07-29T12:17:32+01:00

Terugleveren stroom

Zou jij graag zicht krijgen op het terugleveren van de stroom die je opwekt met zonnepanelen? Wij helpen je als specialist maar al te graag met het salderen van de stroom van jouw zonnepanelen. Hierbij kijken we naar de kWh die jouw zonnepanelen hebben gewonnen in de zomer en verrekenen we deze met het verbruik van kWh in de wintermaanden. Zo krijg jij een duidelijk beeld hoeveel stroom jij nu precies kan terugleveren.

Krijg zicht op hoeveel jij kan terugleveren met de stroom van je zonnepanelen

Bij het salderen van je zonnepanelen is het verstandig om beroep te doen op een ervaren specialist. Bij Maximaal Advies beschikken wij over veel kennis van energiebesparing en energieverduurzaming, waardoor wij handige inzichten kunnen bieden bij het berekenen van het terugleveren van stroom. Zo bieden wij je niet alleen hulp bij het salderen van zonnepanelen, maar helpen wij ook graag bij het aanvragen van subsidies. Tevens zijn wij ook bereid om je te wijzen op de correcte afmeting voor je zonnepanelen. Zo haal jij alle mogelijke voordelen uit deze investering in energie.

Neem vrijblijvend contact op

Steun op onze vakkennis bij het salderen van je zonnepanelen

Met zicht op hoeveel stroom je nu uiteindelijk aan het terugleveren bent, krijg je de mogelijkheid om in te grijpen indien dit nodig is. Vraag hierbij naar het advies en de hulp van onze medewerkers. Dit doe je door contact met ons op te nemen via het online contactformulier. Bezoek ook zeker onze pagina met aanbiedingen voor interessante producten tegen bijzonder scherpe prijzen!

Uw voordelen

  • Groene energie

  • Ruime besparing op de energielasten

  • Stijging van de woningwaarde

  • Installatie door gecertificeerde installateurs

  • All-in prijs: dus geen kosten achteraf

  • Altijd inclusief schouw en installatie
  • Mogelijk subsidievoordeel

  • Vrijblijvende offerte

Onze werkwijze

Om u een goed aanbod te kunnen doen zal ter plekke eerst een gratis en vrijblijvende inventarisatie worden gedaan.

meer informatie

Verborgen kosten

Subsidievoordeel

U kunt in aanmerking komen voor subsidieregelingen en fiscale voordelen wanneer u investeert in energiebesparende bedrijfsmiddelen.

meer informatie

Voordelen zonnepanelen

De investering in zonnepanelen brengt vele voordelen met zich mee. Twijfelt u nog steeds? We komen graag langs voor kosteloos en vrijblijvend advies.

meer informatie