Subsidie zonnepanelen2020-07-29T12:21:46+01:00

Subsidie zonnepanelen

Zou je graag door middel van een subsidie het maximale voordeel willen halen uit je zonnepanelen? Daar helpen wij graag bij! Bij Maximaal Advies willen we namelijk niets liever dan dat jij een voordelige investering maakt in groene energie. Daarom dat onze medewerkers graag kijken naar welke subsidies er mogelijk zijn met jouw zonnepanelen, maar ook of het mogelijk is om geld terug te vragen via de BTW. Krijg hierin advies op maat van een specialist!

Wij helpen bij de subsidie van jouw zonnepanelen

Als bedrijf beschikken we over veel kennis over energiebesparing en energieverduurzaming. Om hierin het meeste voordeel uit te halen, is het altijd fijn om ook op vlak van kosten te besparen. Daar kunnen subsidies voor zonnepanelen uiteraard een rol spelen. Om deze aanvraag vlot te laten verlopen, willen wij maar al te graag helpen om als installatiebedrijf alle gegevens in orde te maken. Dan helpen wij jou bij het behalen van het hoogst mogelijke rendement in jouw geval.

Neem vrijblijvend contact op

Neem contact op met onze experts

Profiteer van de mogelijkheid tot subsidies die er bestaan bij zonnepanelen. Laat ons ervaren en enthousiaste personeel jou helpen bij het in orde maken van deze administratie. Neem daarvoor contact met ons op via het online contactformulier. Bekijk ook altijd onze aanbiedingen online!

Uw voordelen

  • Groene energie

  • Ruime besparing op de energielasten

  • Stijging van de woningwaarde

  • Installatie door gecertificeerde installateurs

  • All-in prijs: dus geen kosten achteraf

  • Altijd inclusief schouw en installatie
  • Mogelijk subsidievoordeel

  • Vrijblijvende offerte

Onze werkwijze

Om u een goed aanbod te kunnen doen zal ter plekke eerst een gratis en vrijblijvende inventarisatie worden gedaan.

meer informatie

Verborgen kosten

Subsidievoordeel

U kunt in aanmerking komen voor subsidieregelingen en fiscale voordelen wanneer u investeert in energiebesparende bedrijfsmiddelen.

meer informatie

Voordelen zonnepanelen

De investering in zonnepanelen brengt vele voordelen met zich mee. Twijfelt u nog steeds? We komen graag langs voor kosteloos en vrijblijvend advies.

meer informatie