Zonneplan2020-02-05T11:31:28+01:00

Gratis Zonneplan t.w.v. €250,-

Speciaal voor leden van KNHS

Gratis Zonneplan t.w.v. €250,-

Wanneer we denken aan verduurzaming is het gebruik maken van zonne-energie een logische eerste stap. De stroom die u daarmee opwekt is namelijk volledig groen én duurzaam. Met de keuze voor zonnepanelen gaat u ook nog eens flink besparen op uw energielasten. Dat maakt zonnepanelen een zeer interessante investering.

Exclusief voor de leden van KNHS

Als lid van KNHS bieden we u – als partner van KNHS in verduurzaming – tijdelijk een gratis en vrijblijvend Zonneplan t.w.v. € 250,-. Daarmee krijgt u een volledig inzicht over de mogelijkheden van zonnepanelen op uw dak. U ontvangt een compleet overzicht met een berekening van de te verwachten opbrengst, subsidiemogelijkheden en een berekening van uw eventuele aftrekposten. Tevens bevat het een overzicht van de materialen die het beste passen bij uw huidige situatie en verbruik.

Gratis en vrijblijvend

Vul het formulier zo compleet mogelijk in en wij zullen u ons Gratis Zonneplan toesturen. Daarnaast sturen we de contactgegevens mee van onze expert op het gebied van zonnestroom. Zo kunt u altijd bij de juiste persoon terecht met eventuele vragen.

U kunt ook altijd telefonisch contact met ons opnemen via 0341 740009. Of laat uw telefoonnummer achter en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Onze werkwijze

Om u een goed aanbod te kunnen doen zal ter plekke eerst een gratis en vrijblijvende inventarisatie worden gedaan.

meer informatie

Verborgen kosten

Subsidievoordeel

U kunt in aanmerking komen voor subsidieregelingen en fiscale voordelen wanneer u investeert in energiebesparende bedrijfsmiddelen.

meer informatie

Voordelen zonnepanelen

De investering in zonnepanelen brengt vele voordelen met zich mee. Twijfelt u nog steeds? We komen graag langs voor kosteloos en vrijblijvend advies.

meer informatie