MKB2019-04-17T08:53:35+01:00

De best mogelijke oplossing op energiegebied.

kosteloos & vrijblijvend gesprek

Midden- en kleinbedrijf

Als MKB-er wilt u zich focussen op uw core business en niet teveel bezig zijn met randzaken waaronder uw energiebeheer. Als uw partner in energiezaken begeleiden wij u bij het bepalen van het juiste inkoopmoment en het daarbij behorende product. Door een uitgebalanceerd portfoliomanagement en het collectief inkopen van MKB energie op grote schaal, zorgen wij voor de best mogelijke oplossing op energiegebied.

Adviseren en ontzorgen

Wij zorgen voor transparantie in een ondoorzichtige markt. Gedurende onze samenwerking is Maximaal Advies constant actief in het optimaliseren van uw energiezaken. Dit betekent voor u als ondernemer dat u verzekerd bent van een optimale situatie zonder dat u hier veel tijd aan hoeft te besteden.

Kosteloos & vrijblijvend gesprek
Midden- en kleinbedrijf

Bent u ZZP-er?

We zien dat de zelfstandige vaak geen gebruik maakt van een zakelijke overeenkomst. Iedere entiteit in het bezit van een KvK-nummer heeft echter recht op een zakelijke energie overeenkomst. Ook voor de kleinere verbruikers is er wel degelijk voordeel te behalen.

Bent u zelfstandig zonder personeel? Ga dan naar onze webpagina voor ZZP.

naar zelfstandig zonder personeel
Verborgen kosten

Verborgen kosten

Het gebrek aan transparantie binnen de energiemarkt leidt tot onduidelijkheid. Hierdoor betalen veel ondernemers teveel voor hun energie.

meer informatie

Optimalisatie energiezaken

Optimalisatie energiebeheer

Gedurende onze samenwerking is Maximaal Advies constant actief in het optimaliseren van uw energiezaken.

meer informatie

Collectieve inkoop

Collectieve inkoop

Door onze onafhankelijke rol binnen de markt zijn we in staat om op strategische wijze in te kopen. Hierdoor bieden wij scherpe tarieven en goede voorwaarden.

meer informatie