Grootzakelijk2021-05-19T14:36:37+01:00

Het vinden van een passend energiecontract is een ingewikkeld proces.

Overzicht en helderheid

Het vinden van een passend, grootzakelijk energiecontract is een vrij intensief en complex proces. Verschillende componenten spelen een rol bij het maken van een juiste beslissing: de marktontwikkelingen, je verbruiksprofiel en je eigen bedrijfsprocessen. Daarnaast is het inkoopmoment cruciaal, gezien de continu fluctuerende energiemarkt. Binnen het aanbod van diverse energieleveranciers met uiteenlopende tarieven en contractvormen bieden wij overzicht en helderheid.

Partner in energiezaken

Wij maken de ondoorzichtige energiemarkt transparant. Als je partner in energiezaken helpt Maximaal Advies je bij het bepalen van het juiste inkoopmoment en het daarbij behorende product. Ook gedurende onze samenwerking is Maximaal Advies constant actief in het optimaliseren van je energiezaken. Doordat wij voor ieder energievraagstuk een passende oplossing zoeken, zijn wij in staat om je als klant volledig te ontzorgen.

Grootzakelijk

Als grootzakelijk verbruiker ben je verplicht om een energiecontract voor grootverbruiker af te nemen. Deze contract verschillen ten opzichte van de klein zakelijke markt (MKB & ZZP).

»  Capaciteit aansluiting is > 3×80 ampère
»  Capaciteit aansluiting is > 40 m3 per uur (t/m G25)
»  Maandelijks afgerekend op basis van verbruik
»  Aparte factuur van je netbeheerder

Ook wanneer je over meerdere aansluitingen beschikt, word je als grootzakelijke afnemer gedefinieerd.

energiemarkt transparant

De energiemarkt transparant

De energiemarkt is ondoorzichtig. Het gebrek aan transparantie binnen de energiemarkt leidt tot onduidelijkheid.

De afwegingen met betrekking tot looptijd, type aansluiting en contractvoorwaarden kunnen alleen worden gemaakt als je interne situatie inzichtelijk is. Daarnaast zijn in deze zeer concurrerende markt de externe mogelijkheden legio.

Duidelijkheid in je situatie

Dit alles maakt het bijna onmogelijk om tot een optimale beslissing te komen. Wij zorgen voor helderheid. Wij analyseren je huidige contract, je verbruik, de aansluitingen en de transportkosten. Ook de energiebelasting en eventuele verborgen kosten worden voor je in kaart gebracht. Daarmee scheppen we duidelijkheid in je specifieke situatie en vinden we de beste oplossing op energiegebied voor je als grootverbruiker.

Lokale partner energiezaken

Lokale partner

Onze adviseur komt graag bij je langs. Als lokale partner is persoonlijk contact en korte lijnen een essentieel onderdeel van onze bedrijfsvoering.

In een persoonlijk gesprek analyseren wij je huidige situatie. Niet alleen verhelderen wij je situatie, maar ook maken we aan de hand van deze analyse een passende offerte op. Dit kennismakingsgesprek is uiteraard geheel kosteloos en vrijblijvend.

Gratis adviesgesprek

Bent je benieuwd wat Maximaal Advies voor jou kan betekenen? Stuur dan een mail via de knop rechts en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een gesprek in te plannen.

Scherpe tarieven

Scherpe tarieven

Door onze onafhankelijke rol binnen de markt zijn we in staat om op strategische wijze in te kopen. Hierdoor bieden wij scherpe tarieven en goede voorwaarden. Maximaal Advies beschikt over een uitgebreid klantenportfolio. Door optimaal gebruik te maken van de uiteenlopende verbruiksdata en de juiste klanten binnen het portfolio te combineren, behalen wij het best mogelijke resultaat. Door deze vorm van inkopen dwingen wij een sterke onderhandelingspositie af ten opzichte van de spelers op de energiemarkt. Door onze kennis van de diverse leveranciers en onze onafhankelijke rol binnen de markt zijn we in staat om op strategische wijze in te kopen.

Maatwerk

Afhankelijk van jouw situatie kan het voordelig zijn om collectief in te kopen, maar dit is niet altijd het geval. Voor ons is elke klant uniek. Wij bekijken je persoonlijke situatie en komen met een passend en gedegen advies. Zo bieden wij iedere klant een passende oplossing op energiegebied.