Grootzakelijk2018-02-16T14:34:12+01:00

Het vinden van een passend energiecontract is een ingewikkeld proces.

kosteloos & vrijblijvend gesprek

Overzicht en helderheid

Het vinden van een passend, grootzakelijk energiecontract is een vrij intensief en complex proces. Verschillende componenten spelen een rol bij het maken van een juiste beslissing: de marktontwikkelingen, uw verbruiksprofiel en uw eigen bedrijfsprocessen. Daarnaast is het inkoopmoment cruciaal, gezien de continu fluctuerende energiemarkt. Binnen het aanbod van diverse energieleveranciers met uiteenlopende tarieven en contractvormen bieden wij overzicht en helderheid.

Partner in energiezaken

Wij maken de ondoorzichtige energiemarkt transparant. Als uw partner in energiezaken helpt Maximaal Advies u bij het bepalen van het juiste inkoopmoment en het daarbij behorende product. Ook gedurende onze samenwerking is Maximaal Advies constant actief in het optimaliseren van uw energiezaken. Doordat wij voor ieder energievraagstuk een passende oplossing zoeken, zijn wij in staat om u als klant volledig te ontzorgen.

Kosteloos & vrijblijvend gesprek

Grootzakelijk

Als grootzakelijk verbruiker bent u verplicht om een energiecontract voor grootverbruiker af te nemen. Deze contract verschillen ten opzichte van de kleinzakelijke markt (MKB & ZZP).

»  Capaciteit aansluiting is > 3×80 ampère
»  Capaciteit aansluiting is > 40 m3 per uur (t/m G25)
»  Maandelijks afgerekend op basis van verbruik
»  Aparte factuur van uw netbeheerder

Ook wanneer u over meerdere aansluitingen beschikt, wordt u als grootzakelijke afnemer gedefinieerd.

energiemarkt transparant

De energiemarkt transparant

De energiemarkt is ondoorzichtig. Het gebrek aan transparantie binnen de energiemarkt leidt tot onduidelijkheid.

meer informatie

Lokale partner energiezaken

Lokale partner

Onze adviseur komt graag bij u langs. Als lokale partner zijn persoonlijk contact en korte lijnen een essentieel onderdeel van onze bedrijfsvoering.

meer informatie

Scherpe tarieven

Scherpe tarieven

Door onze onafhankelijke rol binnen de markt zijn we in staat om op strategische wijze in te kopen. Hierdoor bieden wij scherpe tarieven en goede voorwaarden.

meer informatie