Duurzame energie.

Energiebronnen waarover men voor onbeperkte tijd kan beschikken en waardoor de leefomgeving niet wordt benadeeld zijn duurzame energiebronnen. De termen duurzaam en hernieuwbaar worden, waar het gaat over energie, vaak als synoniemen gebruikt. Anderen maken wel degelijk een onderscheid tussen beide: een hernieuwbare bron moet voor onbeperkte tijd te gebruiken zijn, een duurzame energiebron moet tevens minimale schade aan het milieu veroorzaken.

Milieuschade

In Nederland wordt een groot deel van de CO2 uitstoot veroorzaakt door de verbranding van de verschillende, beperkte fossiele brandstoffen. De CO2 die vrijkomt tijdens dit proces zorgt voor een stijging van de algehele temperatuur op aarde. Mede hierdoor ontstaat het broeikaseffect. De uitstoot van CO2 bij het opwekken van duurzame energie is zeer beperkt en veroorzaakt hierdoor minimale milieuschade.

Een betere leefomgeving

Maximaal Advies wil graag bijdragen aan een betere wereld voor vandaag en de volgende generaties. Hierin hebben wij onszelf enkele concrete doelstellingen opgelegd. Eén daarvan is het meewerken aan een betere leefomgeving. Om dit uit te dragen stimuleren wij onze zakelijke klanten in het afnemen van duurzame energie. Vraag uw persoonlijke accountmanager naar de mogelijkheden of neem contact met ons via het contactformulier.

Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken via 0341 740009

FOTOGRAFIE: “Dunes” (CC BY-ND 2.0) by Wighman

 

« Terug naar het overzicht

2017-05-19T13:28:35+01:00