Maand Kosteloos Energie2020-03-30T14:59:25+01:00

Wij betalen komende maand uw energiekosten

Samen door lastige tijden

Eén maand kosteloos energie.

Wanneer u zich nu aanmeldt bij het Maximaal Advies inkoopplatform betalen wij u het bedrag van uw energierekening van die maand. Ook zorgen wij voor een optimale energie inkoop dat u in de gelegenheid stelt gebruik te maken van de huidige lage energieprijzen. Een win-win situatie dus!

Energie advies

Als lid van dit platform wordt u volledig ontzorgt op het gebied van energie. Dit betekent advies over de ontwikkelingen op de energiemarkt en hoe daarop in te spelen, factuurcontrole, energiebelasting, besparingsmogelijkheden, wetgeving, subsidies en ga zo verder.

Binnen deze zich sterk ontwikkelende branche is het van belang om juist geïnformeerd te zijn en goed te kunnen anticiperen op de mogelijkheden die zich voordoen. Middels een vast maandbedrag garandeert u zich van een continu advies voor een optimaal energiebeleid met behulp van Maximaal Advies.

Energie inkoop

Maximaal Advies neemt de energie inkoop voor u uit handen. U zult uiteraard vooraf geïnformeerd worden over de inkoopstrategie en per periode geeft u akkoord voor verlenging hiervan. Daarnaast zal Maximaal Advies u op de hoogte houden van de mogelijkheden op het gebied van besparen en vergroenen, bijvoorbeeld middels zonnepanelen. Een volledig uitgewerkt en op maat geschreven zonneplan biedt u de juiste inzichten in mogelijke opwekking, investering, subsidies en desgewenst financieringsmogelijkheden. Dit is slechts een greep uit onze diensten, die wij uiteraard toespitsen op uw persoonlijke situatie.

Mijn contract loopt voorlopig nog niet af

Geen probleem, in veel gevallen kunnen wij ook nu al iets voor u betekenen.

Interesse?

Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug!

[contact-form-7 id=”3250″ title=”Terugbelverzoek”]

Voorwaarden:

Dit is enkel van toepassing voor zakelijke afnemers met een minimaal verbruik van € 400,- per maand (gas en elektra). Het maandbedrag wordt aan u uitgekeerd binnen 30 dagen na ondertekening van de machtiging. Het eerste maandbedrag wordt pas geïncasseerd wanneer het energiecontract ingaat.

Onze werkwijze

Om u een goed aanbod te kunnen doen zal ter plekke eerst een gratis en vrijblijvende inventarisatie worden gedaan.

meer informatie

Verborgen kosten

Subsidievoordeel

U kunt in aanmerking komen voor subsidieregelingen en fiscale voordelen wanneer u investeert in energiebesparende bedrijfsmiddelen.

meer informatie

Voordelen zonnepanelen

De investering in zonnepanelen brengt vele voordelen met zich mee. Twijfelt u nog steeds? We komen graag langs voor kosteloos en vrijblijvend advies.

meer informatie